Lähde kanssamme merta edemmäksi kalaan

Asunnon ostaja, tervetuloa merta edemmäksi kalaan! Suuren kotimaisen tarjonnan lisäksi tarjoamme turvallisen tavan asunnon hankintaan ulkomailta. Yli 800 000 kohteessa, yli 100:ssa eri maassa, on aina paikallinen välittäjä apunasi. Tutustu siis laajaan tarjontaamme RE/MAXin sivustolla ja löydä unelmien kotisi. Autamme sinua omalla kielelläsi, turvallisesti ja luotettavasti.

Voit myös kertoa meille, mitä olet etsimässä, niin etsimme sinulle haluamasi asunnon kaikista kohteistamme – niin julkisesti myynnissä olevista kuin “hiljaisessa myynnissä” olevista asunnoista. Paras tapa tähän on tehdä RE/MAX-välittäjäsi kanssa ostotoimeksiantosopimus, jolloin voimme entisestään laajentaa kohdemäärää, josta unelmiesi koti voi löytyä.

RE/MAX on yksi Suomen suurimmista asunnonvälittäjistä. Tämän lisäksi RE/MAX toimii yli 40 vuoden kokemuksella yli 100 maassa yli 7000 toimiston ja yli 110 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja peräti 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Valitessasi RE/MAX:in asuntosi välittäjäksi Suomessa, saat asunnollesi vahvan kotimaisen näkyvyyden lisäksi bonuksena maailmanlaajuisen näkyvyyden – miljoonia silmäpareja kuukaudessa, yli 100 maassa. Tämä siis ilman lisäkuluja.

Mikäli haluat kuulla lisää RE/MAX Tarjouskaupan mahdollisuuksista, jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.