Me etsimme unelmiesi asunnon puolestasi

Asunnon etsinnän haasteena on, että moni kohde näyttää paperilla ihastuttavalta, mutta ei käytännössä vastaakaan toiveita. Sen sijaan, että kiertäisit kuukausikaupalla metsästämässä unelma-asuntoasi, kerro meille mitä asunnoltasi haluat ja etsimme sen puolestasi.

Koska katsomme asuntoja ammattilaisen silmin, osaamme tuoda nähtäväksesi vain asuntoja, jotka täyttävät kriteerisi, tai kenties ylittävät ne.
Markkinoilla olevien asuntojen lisäksi myymme useiden yhteistyökumppaneidemme kohteita yksinoikeudella. Kun tiedämme mitä etsit, voi unelma-asuntosi löytyä myös niiden joukosta.

Varmistamme, että todella saat sen mitä luvataan

Asunnon etsintä on paitsi aikaa vievää myös vaativaa. Kiinnostavan kohteen löydyttyä on tärkeää tutustua tarkasti taloyhtiön kuntoon ja tutkia, ettei suunnitteilla ole yllättäviä remontteja tai muita investointeja. Välittäjämme tutkii taloyhtiön paperit puolestasi ja varmistaa samalla, että saat kohteesta tarvittavat tiedot.

Kun unelma-asuntosi on löytynyt, löydät kauttamme parhaat yhteistyökumppanit myös asuntosi sisustamiseen tai muuttopalveluihin. Hommat hoituvat kun käytössäsi ovat alusta loppuun osaavat ja ammattitaitoiset tekijät.

Etsitkö asuntoa ulkomailta?

Kakkoskoti Virosta tai loma-asunto Espanjasta? Toimimme kansainvälisesti yli 100 maassa, joten autamme mielellämme myös ulkomailta hankittavan asunnon tai lomakodin etsinnässä. Koska jokaisessa maassa on asunnon ostoon liittyvät käytäntönsä, varmistamme asuntokauppojesi toteutumisen turvallisesti ja luotettavasti.