1. KOKEMUS

REMAX on toiminut yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta. Tällä hetkellä maailman suurin kiinteistönvälitysketju REMAX toimii yli 100 maassa ja ketjussa on yli 110.000 välittäjää. Suomessa REMAX on toiminut vuodesta 2008 alkaen, ja välittäjiä on yli 15 paikkakunnalla yli 300 – ja kasvamme vahvasti.

2. LAAJIN NÄKYVYYS

REMAX brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa – takaamme asiakkaidemme asunnoille laajimman näkyvyyden niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Suomessa markkinoimme kohteita suurimmissa portaaleissa: Etuovi.com, Oikotie.fi, sekä tietysti REMAX-toimistojen sivuilla.

3. MYYNTIVOIMA

REMAXin yli 110.000 välittäjää voivat palvella asiakkaita yli aluerajojen. Toimimme myös Suomessa yli aluerajojen varmistaen, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun – asunnot myydään parhaaseen mahdolliseen hintaan, mahdollisimman nopeasti.

4. YRITTÄJYYS

Kaikki REMAXin välittäjät ovat yrittäjiä. Tämä takaa sen, että välittäjä pistää itsensä likoon asiakkaan puolesta ja ottaa henkilökohtaisesti vastuun asiakkaan palvelemisesta – joka päivä.

5. AMMATTITAITO

REMAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki REMAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.