Hyvän ja luotettavan vuokralaisen löytäminen on tärkeää

Hyvän ja luotettavan vuokralaisen löytäminen on ensisijaisen tärkeää asunnon omistajalle, vuokranantajalle. Käyttämällä alan asiantuntijaa, varmistat luotettavan vuokralaisen löytymisen sekä oikean vuokratason. Vuokrauspalkkiomme on 100 % verovähennyskelpoinen kulu. Normaali vuokrauspalkkiomme on kuukauden vuokra lisättynä arvonlisäverolla.


Vuokravälittäjämme ovat koulutettuja alan ammattilaisia. Varmistamme, että asuntosi vuokraus menee kokonaisuudessaan oikein.

Hoidamme koko vuokrausprosessin alusta loppuun Hyvää vuokratapaa ja Hyvää vuokravälitystapaa noudattaen. Vuokraamme asuntosi luotettavasti ja vaivattomasti.

TARJOA ASUNTOSI VUOKRALLE  OHEISELLA LOMAKKEELLA!

RE/MAX vuokrauspalvelu

Hyvän ja pitkäaikaisen vuokralaisen löytäminen ei aina ole kovin yksinkertaista. Me teemme tämän työn puolestasi ammattitaidolla – luotettavasti. Hoidamme asuntonne vuokrauksen ammattitaidolla alusta loppuun. Teemme huolellisen selvityksen vuokralaisen taustoista: tarkistamme aina luottotiedot sekä työtiedot. Lopullisen vuokralaisvalinnan teet aina Sinä. Saat kokonaisvaltaista palvelua ja maksuttoman kartoituksen vuokran suuruudesta. Alla on vaiheittain listattuna, miten vuokrauspalvelumme tyypillisesti toimii.

TARJOAN ASUNTOANI VUOKRALLE


Vuokranantaja, tutustu palveluihimme.

Vuokralainen, tutustu palveluihimme.