Kuka minä olen?

Välittäjänä toimiminen on minulle enemmänkin elämäntapa kuin vain pelkkä työ. Onnistumiset, tuloksen tekeminen sekä ennen kaikkea tyytyväiset asiakkaat ja heiltä saadut suositukset auttavat aina eteenpäin. Ansiokkaasta työstä ja myyntituloksistani minut on palkittu RE/MAX 100% Club -jäsenyydellä. Yrittäjän menestys on suoraan verrannollinen onnistuneisiin asuntokauppoihin. Ammattitaitoni tueksi ja turvallisen kaupankäynnin takaamiseksi olen suorittanut kolme välitysalan tutkintoa – LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä), LVV (laillistettu vuokravälittäjä) ja KiAT (kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto).

Asiakkaani ovat kuvailleet minua ja välitystyötäni mm. seuraavasti;

” Kaikki sujui alusta loppuun ilman mitään mutkia. Aki oli mielestämme todella energinen ja saimme hänestä sellaisen kuvan, että hän todella haluaa myydä meidän asuntomme. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä koko prosessiin. Varsinkin kun saimme oman asunnon myytyä niin nopeasti ja vielä täydellä hinnalla. Kohteen markkinointi oli tehty todella hyvin. Me aiomme varmasti suositella Akia välittäjäksi tutuillemme! ”

Jos tahdot tehokkaan, aktiivisen ja nykyaikaisen yrittäjänä toimivan välittäjän, olen loistava valinta. Soita tai laita viestiä!

Ota yhteyttä minuun

Nimi: Aki Leväniemi

Työnkuva: Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä

Koulutus: LKV, LVV, KiAT

Puhelinnumero: 045 600 6969

Sähköpostiosoite: aki.levaniemi@remax.fi

Kielet: Suomi, Englanti

Lähetä minulle viesti, otan yhteyttä sinuun